Training

Jouw doel realiseren?

Met behulp van deze training gaat dat jou lukken

Ben jij ook zo opzoek naar datgene wat jou verder kan brengen in het leven, loop je vast op verschillende levensvragen en wil je handvatten om weer jouw eigen koers te kunnen bepalen, beslissingen te nemen en een omgeving te creëren waarin je het beste uit jezelf gaat halen?

Volg onze training

De stappen naar jouw succes

DEZE TRAINING HELPT JE IN 14 STAPPEN NAAR JOUW DOEL

Wanneer je meer uit jezelf, uit je leven en uit je bedrijf wilt halen, is het belangrijk om te leren hoe je je mindset kunt veranderen op de momenten dat dat voor jou handig is. Dit zal stap voor stap gaan en train je een nieuwe automatische patroon. Ben er wel van bewust dat dit een continu proces is. Er gebeuren altijd dingen in je leven die je uit het veld kunnen slaan.

 

SCHRIJF MIJ IN

WAT WIJ JOU WILLEN MEEGEVEN

Omgaan met veranderingen, de manier voor jou hoe je hiermee kan omgaan, dit serieus te nemen, blik vooruit en in actie komen.

Kosten training

€199

✓ Krijg inzicht
✓ 14 stappen naar jouw doel
✓ Leer om te gaan met veranderingen

De E-learning wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed vanuit je aanvullende zorgverzekering. Dit gaat NIET ten koste van je eigen risico. Raadpleeg je polis hiervoor, maar ook wij kunnen dit eventueel voor je nakijken.

Je hoeft niet de hele trap te zien om de eerste tree te nemen

Martin Luther King

Ervaringen van anderen

TESTIMONIALS

Coaching Traject

Jos

Nicole is een echt mensenmens 🙂 Ze luistert goed waardoor ze een perfect plan voor je kan samenstellen. Tijdens haar trainingen kun je echt het beste in jezelf naar boven halen. Ik ben blij met mijn coaching traject en de producten van Aloe Vera.

Individual Trainer

Aileen

I love training with Nicole. She is really friendly, caring and bubbly person. She motivates you to be the best version of yourself. I truly recommend her she is amazing!

Coaching Traject

Jamilene

Een paar maanden geleden was ik begonnen met een traject bij Nicole. In een korte periode heb ik veel geleerd over voeding en sport. Ik heb ook geleerd hoe ik mezelf als een prioriteit moet zien in mijn planning. Nicole heeft een open houding en denkt met je mee. Ze kijkt naar de mogelijkheden en probeert het beste uit mensen te halen. Ben blij dat ik verder kan trainen met haar ook al is mijn traject voorbij.

Meld je aan en ga samen met ons de uitdaging aan!

    Na het invullen van het formulier ontvang je van ons een bevestigingsmail met verdere instructies.