Training

Stapsgewijs werken aan jouw doelen

Ben jij ook zo opzoek naar datgene wat jou verder kan brengen in het leven, loop je vast op verschillende levensvragen en wil je handvatten om weer jouw eigen koers te kunnen bepalen, beslissingen te nemen en een omgeving te creëren waarin je het beste uit jezelf gaat halen?

Volg onze training

De stappen naar jouw succes

MET ONZE TRAINING DOORLOOP JE OPEENVOLGENDE STAPPEN

Ga je een nieuwe mindset/leefstijl ontwikkelen die jou verder gaan helpen met het bereiken van doelen die je voor ogen hebt.

 

SCHRIJF MIJ IN

WAT WIJ JOU WILLEN MEEGEVEN

Omgaan met veranderingen, de manier voor jou hoe je hiermee kan omgaan, dit serieus te nemen, blik vooruit en in actie komen.

 

SCHRIJF MIJ IN

``Je hoeft niet de hele trap te zien om de eerste tree te nemen``

Marin Luther King

Ervaringen van anderen

TESTIMONIALS

Coaching Traject

Jos

Nicole is een echt mensenmens 🙂 Ze luistert goed waardoor ze een perfect plan voor je kan samenstellen. Tijdens haar trainingen kun je echt het beste in jezelf naar boven halen. Ik ben blij met mijn coaching traject en de producten van Aloe Vera.

Individual Trainer

Aileen

I love training with Nicole. She is really friendly, caring and bubbly person. She motivates you to be the best version of yourself. I truly recommend her she is amazing!

Coaching Traject

Jamilene

Een paar maanden geleden was ik begonnen met een traject bij Nicole. In een korte periode heb ik veel geleerd over voeding en sport. Ik heb ook geleerd hoe ik mezelf als een prioriteit moet zien in mijn planning. Nicole heeft een open houding en denkt met je mee. Ze kijkt naar de mogelijkheden en probeert het beste uit mensen te halen. Ben blij dat ik verder kan trainen met haar ook al is mijn traject voorbij.

Meld je aan en ga samen met ons de uitdaging aan!

    Na het invullen van het formulier ontvang je van ons een bevestigingsmail met verdere instructies.