Burn-out

Flow Flex Energie

Drie daagse cursus gegeven door NLP professionals Laurent & Nicole

Een boost in je Persoonlijk Leiderschap

Deze dag gaat over jou! Want Persoonlijk Leiderschap gaat over het leiden van jezelf: meer regie op jezelf hebben, meer aan het stuur zitten ofwel de invloed op jezelf hebben die jij graag wilt hebben. En als het goed is wil je daar iets in verbeteren, iets in ontwikkelen. Oftewel je wilt iets veranderen. Daar is Energie Flows erg geschikt voor.

Deze dagen gaat je inzichten en lessen geven, over wat jou vertraagt of je tegen houdt in jouw ontwikkeling of hoe je ontwikkeling kan versnellen!

Energie Flows verandert jóu niet, maar het heeft wel invloed op hoe je denkt, wat je voelt, wat je doet en hoe je denkt over wat er mogelijk is en niet.

De vraag is wat jij wil verbeteren en/of versterken? Waar wil jij je krachtiger in voelen? Dit ga jij ervaren! want jezelf veranderen zou namelijk maar een truc of kunstje zijn.

Energie Flows geeft de mogelijkheid je te versterken in jouw persoonlijk leiderschap, je leert meer over stress en het loslaten daarvan, jezelf en je potentie beter kennen én je gaat meer regie krijgen over jezelf. Maar ook hoe je met energie kan omgaan en alles weer in balans brengen.

Het leert je?

  • meer in actie te komen;
  • meer in verbinding te komen met jezelf, je drijfveren, je krachten;
  • meer in verbinding te komen met anderen;
  • in kansen en mogelijkheden te kijken;
  • een stap te maken in zelfwaardering of zelfvertrouwen;
  • om meer te durven
  • om jezelf vrijer te voelen;
  • makkelijker los te laten;
  • makkelijker keuzes te maken en meer te weten wat je wilt;
  • een boost te krijgen in je persoonlijk ontwikkeling en in je energie.

Hoe?

Door verschillende verrassende oefeningen en processen, gecombineerd met een aantal theorieën ervaar je persoonlijke inzichten en lessen, zodat de veranderingen en resultaten voelbaar en direct toepasbaar zijn. Op deze wijze werkt iedereen aan zijn eigen (leer-) doelen. Doordat deze training in groepsverband wordt gegeven, zijn niet alleen je eigen inzichten bepalend voor je ontwikkeling, maar kun je ook profiteren van de steun en inzichten van de groep.

Voor wie?

Energie Flow is toegankelijk voor iedereen die verandering wil ontwikkelen of verbeteren. Voor iedereen die wil investeren in zichzelf. Voor iedereen die ambitieus is. Voor iedereen die zichzelf belangrijk genoeg vindt om te groeien in eigenwaarde, zelfrespect, zelfvertrouwen. Voor iedereen die zin heeft in een boost energie en een hoop inzichten. Voor iedereen die zijn onbenutte potentieel wil gaan gebruiken!

Duur training

10:00 tot ca. 17.30 uur

Data 2022

13/20/27 september

Inclusief

Schrijfmaterialen, onbeperkt koffie en thee, water, koek en fruit. Heerlijk verzorgde lunch.

Kosten

€ 695 incl. BTW (incl. lunch)

Locatie

Villa Vredelust in Tilburg

Schrijf je snel in

Vol = Vol